VVS Arbejde

VVS arbejde i høj kvalitet

Thy Varme & Stålteknik A/S har et fast kundegrundlag i nærområdet og udfører reparationer og servicerer alle VVS-installationer direkte over for kunderne. I forbindelse med VVS-arbejde udfører vi installationer, reparationer og vedligeholdelse inden for blandt andet:

Sanitetsarbejde

Varme- og vandinstallationer

Badeværelser

Luft/luft og Luft/vand varmeanlæg

Pillefyr

Jordvarme

Oliefyr

Stokerfyr

KENDT FOR KVALITET

KENDT FOR KVALITET

Vi er kendt for kvalitetshåndværk, og vi bestræber os altid på at overholde alle aftalte betingelser, leveringstider og priser inden for VVS-arbejde. Vi vægter vores kunders tilfredshed højt og ønsker at levere et resultat, som du bliver fuldt tilfreds med.


Ønsker du, at Thy Varme & Stålteknik A/S skal stå for dit VVS-arbejde, så kontakt os allerede i dag, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst løser din opgave. Kontakt os på. tlf. 97944020 eller via mail info@thyvarmeteknik.dk.

VI HAR STOR ERFARING INDENFOR BLIKARBEJDE

Skal du have udført blikarbejde, er det vigtigt, at professionelle fagfolk står for opgaven. På den måde sikrer du dig, at blikarbejdet lever op til alle gældende betingelser samtidig med, at du er sikker på et resultat, der både er holdbart og pænt at se på.

FRA ALMINDELIGE TIL SPECIELLE OPGAVER

Thy Varme & Stålteknik A/S har flere års erfaring inden for blikarbejde til privatkunder såvel som erhverv.

 Vores dygtige medarbejdere håndterer alle typer blik opgaver og kan give kompetent rådgivning uanset hvor stort eller lille, projektet er. Kontakt os på. tlf. 97944020 eller via mail info@thyvarmeteknik.dk.

Thy Varme &

Stålteknik A/S

CVR: 26096049

Tlf: 97 94 40 20

Email: info@thyvarmeteknik.dk

Navigation

Cookiepolitik

Persondata politik

Address

Virkevej 5,

7755 Bedsted

Find os her


© Copyright 2022 by JVR Consult