Vores historie

Din professionelle samarbejdspartner inden for VVS, blik og smedearbejde siden 1995

Thy Varme & Stålteknik A/S blev etableret i 1995 af Kjeld Yde Madsen. Lige fra starten har vi vækstet, og i 1999 flyttede vi til den nuværende adresse Virkevej 5, 7755 Bedsted, som nu danner kontor og lager for al VVS- og blikkenslagerarbejde samt industri.

Grundet den fortsatte vækst og tilgang af mange nye og spændende kunder blev virksomheden omdannet til et aktieselskab i juni 2001. Virksomheden blev igen styrket i 2007, da vi overtog Sydthy VVS og dermed en endnu større kundeportefølje, da trofaste kunder og medarbejdere flyttede med. Med overtagelse af Sydthy VVS fortsatte væksten, som krævede ekstra bebyggelse af 300 kvadratmeter lager samt 70 kvadratmeter kontor- og konferencelokaler.

I 2017 opkøbte vi 1200 m2 produktionslokaler og kontorfaciliteter på Vestervigvej 126 i 7755 Bedsted, som nu udgør al produktion af smede- og bygningsstål. I takt med den stigende ordretilgang og vækst, voksede ejerkredsen i 2019, da Jesper Lovmand og Kristian Wind Hornstrup blev medejere.

Bedre synergieffekt og større arbejdsstyrke

Den 15. juni 2023 blev vi lagt sammen med Vestkystens VVS under selskabet TVT Group. Selskabet etablerede samtidig medejerskab i BioMaTek. Det nye samarbejde gør, at vi står endnu stærkere på markedet og at vi sammen kan imødekomme den stigende efterspørgsel på teknisk viden og specialiseret arbejdskraft. Dog fortsætter vi stadig under navnet Thy Varme & Stålteknik A/S.

Vores tilsammen 50 medarbejdere bliver samlet under selskabet TVT Group, hvor ejerskabet er fordelt mellem Jesper Thousgaard, Kristian Wind Hornstrup og Jesper Lovmand. Administrationen samles på Virkevej 5 i Bedsted, hvor vi har vores daglige gang.

I forbindelse med sammenlægningen med Vestkystens VVS er stifteren af Thy Varme & Stålteknik, Kjeld Yde Madsen, trådt ud af ejerkredsen. Kjeld indtræder i stedet i ejerkreds hos BioMaTek sammen med den nuværende ejer, Henrik Nielsen og TVT Group.

Logo

Thy Varme &

Stålteknik A/S

CVR: 26096049

Tlf: 97 94 40 20

Email: info@thyvarmeteknik.dk

Navigation

Address

Virkevej 5,

7755 Bedsted

Find os her


© Copyright 2022 by JVR Consult