STÅL- OG SMEDEARBEJDE

GENNEM TIDEN HAR VI OPNÅET STOR ERFARING INDEN FOR STÅL- OG SMEDEARBEJDE, SOM UDFØRES PÅ EGET VÆRKSTED


Thy Varme & Stålteknik A/S er et lokalt firma med stor erfaring inden for stål- og smedearbejde til både private og erhverv. Vi udfører alt; lige fra de traditionelle smedeopgaver til specialkonstruktioner – store som små, i høj kvalitet og til en konkurrencedygtig pris. Vi er en ordreproducerende virksomhed, med stor erfaring på området, som kan klare produktion af både enkeltstyks til større serier. Vi har også stor erfaring inden for både tynd- og tyk-plade fremstilling i både rustfri stål, sort stål og aluminium. Vi tilbyder desuden laserskæring i forbindelse med pladearbejde – læs mere her. 

Alle vore erfarne svejsere er certificerede, med certifikater som Mag, Tig og Elektrode. Vi kan derfor hjælpe dig i mål, med selv de mest avancerede svejseopgaver. Med vores tekniske og praktiske expertise, kan vi rådgive dig om den bedste løsning til netop dit behov. Vi er DS/EN 1090 certificeret, så vi klarer alle opgaver inden for bygningsstål op til EXC3.

Tag et kig i vores galleri og se nogle af vores tidligere projekter her.

KENDT FOR KVALITET

Vi monterer gerne

Vi kommer gerne ud og monterer, når vi har produceret dit emne. Du har naturligvis også mulighed for at gøre det selv. Ærligt arbejde og fornuftige priser er en vigtig del af vores koncept. Vi sørger for en personlig dialog gennem hele processen, så du hele tiden er klar over, hvor langt vi er nået. Så har du brug for vores hjælp til din næste opgave, så kontakt os i dag for professionel vejledning og et uforpligtende tilbud – enten på tlf. 97944020 eller via mail info@thyvarmeteknik.dk.