Laserskæring/pladebearbejdning

Laserskæring/pladebearbejdning

Vi tilbyder laserskæring hos Thy Varme & Stålteknik A/S. Vores avancerede laserudstyr giver os mulighed for at skære præcist og nøjagtigt i et bredt udvalg af materialer, herunder stål, rustfrit stål og aluminium.

Vores teknikere er erfarne og kvalificerede, og de sørger for at levere kvalitetsarbejde til tiden. Vi klarer alle opgaver uanset størrelse fra et enkelt emne til en hel serie. 


Hvis du står med en hasteordre, så er vi også behjælpelige med at du kommer godt i mål til rette tid. Derudover tilbyder vi dig at få tegnet dine emner op for at gøre det så nemt for dig som kunde, som muligt. 


Udover at tilbyde laserskæring, råder vi også over avancerede kantpresser og pladevalse. Vores kantpresser giver os mulighed for at presse kanten på metalplader for at forstærke dem og gøre dem mere modstandsdygtige over for skader. Pladevalseren, på den anden side, giver os mulighed for at bøje og forme metalplader i forskellige former og størrelser. Dette giver os mulighed for at tilbyde vores kunder en endnu bredere vifte af tjenester og løsninger til deres ønsker og behov. 


Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit laserskæringsprojekt.

Logo

Thy Varme &

Stålteknik A/S

CVR: 26096049

Tlf: 97 94 40 20

Email: info@thyvarmeteknik.dk

Navigation

Address

Virkevej 5,

7755 Bedsted

Find os her


© Copyright 2022 by JVR Consult