Gennem tiden har vi opnået stor erfaring inden for stål- og smedearbejde, som udføres på vores eget værksted

Thy Varme & Stålteknik A/S har eget værksted, hvor vi udfører industriarbejde, stål, certifikatssvejsning og specialkonstruktioner.Stor erfaring inden for stål- og smedearbejde Vi har stor erfaring med stål- og smedearbejde til virksomheder og private og kan derfor give professionelle råd og vejledning, hvis du mangler inspiration. Har du en ide selv, tager vi naturligvis udgangspunkt i den og sørger for en skræddersyet løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Vi har stor ekspertise i at udføre individuelle løsninger, så den færdige løsning kommer til at passe ind der, hvor den skal anvendes. Vores svejsere er alle certificerede og udfører alt arbejde med yderste præcision ved svejsearbejde.

VI MONTERER GERNE

Thy Varme & Stålteknik A/S kommer gerne ud og monterer materialet, når vi har behandlet det på værkstedet. Du har naturligvis også mulighed for at gøre det selv. Ærligt arbejde og fornuftige priser er en vigtig del af vores koncept. Vi sørger for en personlig dialog gennem hele processen, så du hele tiden er klar over, hvor langt vi er nået. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok