Historien bag


Thy Varme & Stålteknik blev etableret i 1995 af Kjeld Yde Madsen.

Lige fra starten har virksomheden været præget af vækst, og i 1999 flyttede Thy Varme & Stålteknik til den nuværende adresse Virkevej 5, 7755 Bedsted, som nu danner kontor og lager for al VVS- og blikkenslagerarbejde samt industri. 

På grund af den fortsatte vækst og tilgang af mange nye og spændende kunder blev virksomheden omdannet til et aktieselskab i juni 2001. Virksomheden blev igen styrket i 2007, da Thy Varme & Stålteknik A/S overtog Sydthy VVS og dermed en endnu større kundeporteføjle, da trofaste kunder og medarbejdere flyttede med. Med overtagelse af Sydthy VVS fortsatte væksten, som krævede ekstra bebyggelse af 300 kvadratmeter lager samt 70 kvadratmeter kontor- og konferencelokaler.

I 2017 opkøbte Thy Varme og Stålteknik A/S 1200 m2 produktionslokaler og kontorfaciliteter på Vestervigvej 126 i 7755 Bedsted, som nu udgør al produktion af smede- og bygningsstål. I takt med den fortsat stigende ordretilgang og vækst voksede også ejerkredsen i 2019, da Jesper Lovmand og Kristian Wind Hornstrup blev medejere af Thy Varme & Stålteknik A/S.

I dag beskæftiger Thy Varme & Stålteknik A/S foruden de 3 ejere ca. 24 medarbejdere.​

Forretningsområde

Vi er en alsidig VVS-, Blikkenslager-, Smede- og Industrivirksomhed, som udfører opgaver i hele Danmark for både private samt offentlige- og erhvervskunder. Med mere end 25 års erfaring, bestræber vi os på, at løse netop din opgave med størst faglighed og kompetence med håndværket i fokus. Ingen opgaver er for store eller små og vi står altid klar, hvad end der er tale om en planlagt opgave eller en akut sag  - vi tilbyder endda egen vagtordning.

Vi har specialiseret os i al industri rørlægning, naturgas, flydende gas, proces gasser, samt damp og hedvand. Vi tilbyder installation og service på gaskedler, samt etablering af gasinstallationer mindre end 120 kw. Ligeledes arbejder vi med solvarme, stokeranlæg, oliefyrsanlæg, naturgasanlæg, jordvarme, luft til luft og luft til vand- og varmepumper. Derudover udfører vi alle former for stål- og smedeopgaver, herunder laserskæring- og pladebearbejdning, industriarbejde, certifikatsvejsning og specialkonstruktioner. Med egen tegnestue sørger vi for en skræddersyet løsning - tilpasset dine behov og ønsker. 

Vi har fokus på den personlige kontakt og en god kunderådgivning i øjenhøjde. Kunne du tænke dig at høre nærmere, så er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om dine ønsker og muligheder og få et uforpligtende tilbud. Kontakt os på. tlf. 97944020 eller via mail info@thyvarmeteknik.dk

GOD KUNDESERVICE ER EN NATURLIG DEL AF VORES HVERDAG

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os..

97 94 40 20

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok